Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2014 General 2023-24 SORTIDA CONSELL DE MALLORCA

SORTIDA CONSELL DE MALLORCA

El passat dimarts 31 d’octubre, els alumnes de 4t varen fer la primera sortida del curs. Varen anar a Palma a visitar el Palau del Consell Insular de Mallorca. Allà varen visitar tot l’edifici, començant pel vestíbul, l’escala d’honor, la planta noble, la sala d’audiències i la sala de plens. A més, la guia ens va explicar com s’organitza el Consell, les seves funcions i competències i com es duen a terme els plens del Consell. Amb tot això, també va fer un breu recorregut per la història de Mallorca, explicant els reis que hi ha hagut i alguna llegenda destacada. Finalment, com a sorpresa final, varen visitar un refugi antiaeri que es troba a uns 5 metres de fondària davall l’escala d’honor i que es va construir a principi de la Guerra Civil.